Ποιοι είμαστε

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

35 Χρόνια εμπειρίας

                                 35 Χρόνια ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

 

Ποιοι είμαστε

Φέτος το 2014 -2015 κλείνουμε 35 χρόνια συνεχούς και ενεργής μας παρουσίας στον τομέα των Ξένων γλωσσών στη Λάρισα (έτος ίδρυσης 1979)  με μια σωστή και σταθερή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού μας τομέα αλλά και πολλών δραστηριοτήτων στοχεύουμε όχι μόνο στη μάθηση των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και των Ελληνικών σε ξένους αλλά και τη μετάφραση, τη διεκπεραίωση εγγράφων και ειδικευμένα μαθήματα ξένης γλώσσας σε ενήλικες και φοιτητές, με μεγάλη επιτυχία στην πιστοποίηση των γνώσεων με πολύ μεγάλα ποσοστά συμμετοχής σε όλες τις εξετάσεις του Δημοσίου των κρατικών αλλά και των Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

 

Μοναδικότητα κάθε μαθητή

Πιστεύουμε ότι ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός και έχει τις δικιές του ανάγκες έτσι προσαρμόζουμε την εκπαίδευση πάνω του.

Άριστο επαιδευτικό υλικό

Παρέχουμε στους μαθητές μας το καλύτερο εκπαιδευτικό υλικό από όλους τους εκδοτικούς οίκους.

Μάθηση με multimedia

Ο καλύτερος εξοπλισμός οπτικοακουστικών μέσων, όπως διαδραστικούς πίνακες κ.ά. για την ταχύτερη επίτευξη της γνώσης.

Σίγουρη επιτυχία

Τεράστιος αριθμός επιτυχιών 35 χρόνια τώρα σε όλες τις γλώσσες, σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.

Τμήμα ενηλίκων Proficiency Ο χώρος μας στην Παναγούλη 73 Από μικροί στις επιτυχίες - Lower Επιτυχίες μεγάλων σε μικρές ηλικίες

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Αλλά και οι εντελώς πρόσφατες επιτυχίες μας στο GAMBRIDGE κ’  MICHIGAN PROFICIENCY TOEIC (Test of English for the International Communication) με 600,740 μέχρι και 910 βαθμούς στα 1000 δείχνουν την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας και την αμεσότητα της μάθησης στους ενήλικες και όχι μόνο στις νεαρές ηλικίες, ξεκινώντας από ένα πολύ χαμηλό ως μηδαμινό επίπεδο γνώσεων και φτάνοντας σε τέτοιους βαθμούς Β2 και Γ1 απαραιτήτους για το Δημόσιο.

Η καλή επίδοση των σπουδαστών μας δεν σταματά στα Πτυχία των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (Proficiency και Advanced και ECCE ή FC), Sorbonne και Celi αλλά συνεχίζεται και με πολύ καλά ποσοστά για τους φοιτητές και ενήλικες που αγωνίζονται για ένα – υψηλό επίπεδο στο νέο ib. TOEFL και GMAT εφόσον η πολυετή πείρα μου και σε αυτόν τον τομέα δικαιώνεται με αυτές τις επιτυχίες.

  • Επιτυχίες στο GAMBRIDGE κ’  MICHIGAN PROFICIENCY TOEIC
  • Επιτυχίες στο Sorbonne και Celi
  • Υψηλά επίπεδα επιτυχίας στα TOEFL και GMAT

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Έμπειρη διδασκαλίας και επίβλεψη της κας Παπαγιανοπούλου με 35 έτη πείρα στην εκπαίδευση σε συνεργασία με πτυχιούχους και μεταπτυχιακούς καθηγητές και native speakers με πολυετή εμπειρία και πλήθος επιτυχόντων σε ξενόγλωσσα πτυχία.

Εσείς ποιόν θα εμπιστευτείτε;

Writing - 95%
Speaking - 89%
Listening - 92%
Grammatic - 97%
Vocabulary - 97%

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας

LLS PAPAGIANNOPOULOU
Κατερίνα Χ. Παπαγιαννοπούλου
Διευθύντρια - Υπέυθυνη Σπουδών

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ