Ιταλικά στη Λάρισα

Ποιο πρόγραμμα Ιταλικών σε ενδιαφέρει;

Ιταλικά στη Λάρισα

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, εκατοντάδες νέοι ενήλικες έχουν μάθει Ιταλικά μέχρι τώρα, σε ταχύρυθμα τμήματα. Από το επίπεδο των Αρχαρίων και τη Βασική Γνώση Ιταλικών, έως το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον.

Όσοι θέλουν να μείνουν στην Ιταλία για εργασία ή σπουδές ή Erasmus και δεν ξέρουν Ιταλικά, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, σε λίγους, μόνο, μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών.

Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για τα πιστοποιητικά CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana), που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμέναπτυχία.

Το CELI 2 (B1) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1 και παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Perugia. Επίσης το Υπουργείο Παιδείας μας παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, πρώτο στις προτιμήσεις των φοιτητών, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες (για αρχάριους).

Η εξέταση CELI 2 αποτελείται από 3 ενότητες:

  • Κατανόηση και παραγωγή Γραπτού Λόγου: Εξετάζεται η κατανόηση γραπτών κειμένων με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και αντιστοίχισης και ταυτόχρονα ζητείται η σύνταξη 2 εκθέσεων διαλέγοντας θέμα (120′).
  • Κατανόηση Προφορικού Λόγου: Αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών (20′).
  • Παραγωγή Προφορικού Λόγου: Περιλαμβάνει περιγραφή εικόνας και διάλογο με τον εξεταστή  βάσει μιας κατάστασης (περίπου 16′).

Πτυχίο στα Ιταλικά; Ελάτε στο LLS Papagiannopoulou Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας Scores που φέρνουν σιγουριά στο CELI 2 (B1)

 

Το κόστος της εξέτασης είναι περίπου 110€ ή 78€ μόνο για τα γραπτά ή τα προφορικά (σε περίπτωση επανεξέτασης). Τα αποτελέσματα βγαίνουν περίπου μετά από 2,5μήνες.

 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, καθηγητές-ελίτ, εκπαιδευμένοι στο σύστημα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου και απόφοιτοι από ιταλικά πανεπιστήμια, αναλαμβάνουν με βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP) μαθήματα να οδηγήσουν τον σπουδαστή στη γρήγορη κατάκτηση του επιπέδου Ιταλικών που στοχεύει.

Μόνο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου θα έχετε και πολλές δωρεάν εξτρά ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας ή αναπληρώσεις μαθημάτων (δωρεάν ώρες, επιπλέον του κανονικού προγράμματος, παρέχουμε στους σπουδαστές μας, κάθε χρόνο)! Γι αυτό το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου είναι Νο1 στις προτιμήσεις των σπουδαστών 18+ στην εκμάθηση Ιταλικών!


 

 

 Συχνές ερωτήσεις

 

Πώς θα επιλέξω ποιο πτυχίο μου ταιριάζει;

Τα προγράμματά μας προετοιμάζουν τους σπουδαστές για όλες τις εξετάσεις πτυχίων. Έλα τώρα Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα και θα σου λύσουμε  όλες σου τις απορίες.

 

Θέλω να πάω στην Ιταλία για δουλειά, αλλά πως θα συννενοούμαι;

Έλα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα και θα φύγεις με τη σιγουριά ότι θα μπορέσεις με το ταχύρυθμο πρόγραμμα Βασικής Γνώσης Ιταλικών, να συνεννοείσαι στα Ιταλικά χωρίς πρόβλημα, σε θέματα καθημερινότητας. Θα μάθεις από native καθηγητές τα ήθη, τα έθιμα, τα αξιοθέατα, τα στέκια και τις περιοχές της Ιταλίας.

 

Έχουν ημερομηνία λήξης τα CELI;

Όχι.

 

 

Έλα να γνωριστούμε!

 

  • Κάλεσε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου