Ρεκόρ επιτυχιών PROFICIENCY με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου!

Ρεκόρ επιτυχιών PROFICIENCY με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου!
Featured

Ρεκόρ επιτυχιών PROFICIENCY με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου!

Και φέτος όλοι οι σπουδαστές μας είχαν 100% επιτυχία στο Lower  Β2 και το PROFICIENCY

Ρεκόρ επιτυχιών PROFICIENCY με Εγγύηση Απόκτησης Πτυχίου!

 

Προγράμματα / ΑΓΓΛΙΚΑ – Ποιο Πτυχίο σε ενδιαφέρει;

PROFICIENCY: Ταχύρυθμα Προγράμματα

 

Proficiency-C2

Το Proficiency είναι πτυχίο Αγγλικών, υψηλού επιπέδου C2/Γ2. Τα Proficiency είναι διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία στο επίπεδο C2, γνώσης στα Αγγλικά, με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς και το ΑΣΕΠ, δηλαδή στο επίπεδο «Άριστη γνώση». Αυτό σημαίνει ότι έχοντας ένα Proficiency C2, χειρίζεστε πολύ καλά τα Αγγλικά, γραπτά και προφορικά, για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς.
kathigiteselit

Οι Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  , κορυφή στα ξενόγλωσσα  Πτυχία, παρέχει προγράμματα για την απόκτηση ενός πτυχίου Αγγλικών Proficiency σε 8 έως 10 μήνες (από B2 – Lower επίπεδο) με πολλές προσομοιώσεις Proficiency Tests. Αν δε, έχετε κάνει ήδη κάποια μαθήματα, θα απαιτηθεί ακόμη λιγότερος χρόνος. Αν οι γνώσεις Αγγλικών σας είναι χαμηλότερες από το επίπεδο Β2, μπορείτε να παρακολουθήσετε 4μηνα ταχύρυθμα προγράμματα. Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  θα βρείτε ευέλικτα ωράρια (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι και εναλλάξ), φιλικά δίδακτρα και καθηγητές-ελίτ!

Τα μαθήματα είναι πάντα ευχάριστα. Επέλεξα Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  για Proficiency και ήταν η σωστή απόφαση! Μαθήματα αγγλικών με χαμηλό κόστος, ταχύρυθμα 2 μηνών και πολλαπλές επιλογές στα ωράρια. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα!

Γκίκα Ανθή

Rotterdam, Ολλανδία

Και Φέτος στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  με ασφάλεια και σιγουριά, πολλοί φοιτητές, εργαζόμενοι, στελέχη βελτιώνουν το επαγγελματικό τους μέλλον παίρνοντας γρήγορα Πτυχία αγγλικών που τους διακρίνουν στην καριέρα τους.

Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  θα βρείτε και μαθήματα Αγγλικών online που γίνονται σε πραγματικό χρόνο με όλη την ποιότητα μιας αυθεντικής τάξης ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  : σε ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ και σε μια εύχρηστη πλατφόρμα για αγγλικά online με πλούσιο διαδραστικό υλικό και με τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα. Με τα Αγγλικά online ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ , κάθε σπουδαστής/ρια μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου του να μάθει Αγγλικά. Αρκεί να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα Η/Υ και ένα μικρόφωνο.

  • Michigan PROFICIENCY (ECPE) –  LRN
  • PROFICIENCY: Cambridge, ΚΠΓ, MSU κ.ά.
  • Προγράμματα για B2-LOWER
  • ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ έως Β1-preLOWER
  • Μαθήματα Αγγλικών ONLINE
  • IELTS   ACADEMIC – GENERAL – MEDICAL
  • TOEIC®
  • TOEFL GMAT GRE
  • MSU CELP & CELC
  • LTE – CELPIP
  • ΚΠΓ Αγγλικών
  • Άλλα Πτυχία Αγγλικών

Τα Αγγλικά στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  

Πρωτοπόροι στην ξενόγλωσση εκπαίδευση με ευρωπαϊκά standards από το 1984, έχουμε διδάξει Ξένες Γλώσσες σε πάνω από 120.000 σπουδαστές και πολλές χιλιάδες από αυτούς έχουν αποκτήσει υψηλά Πτυχία Γλωσσομάθειας στα Αγγλικά, πτυχία απαραίτητα σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να σπουδάσει ή να εξειδικευθεί στο εξωτερικό και να κατακτήσει μια θέση στην αγορά εργασίας.

 

Papagiannopoulou_since-1979

Ακαδημαϊκή Υπεροχή ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγγλικά – Ταχύρυθμα προγράμματα

Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  υπάρχουν ταχύρυθμα τμήματα από το επίπεδο «Αγγλικά για Αρχάριους» (εντελώς ή να διαθέτουν κάποιες βασικές γνώσεις της γλώσσας) έως και τμήματα Πτυχίων Αγγλικών: Proficiency (ECPE,CPE), Lower (FCE, ECCE), C1-Advanced, TOEIC®, IELTS, TOEFL, City & Guilds, MSU, ΚΠΓ – Αγγλικά, LRN, NOCN, ESB, TIE κλπ.

Αν ξεκινάτε αγγλικά από το επίπεδο των αρχαρίων, θα χρειαστείτε 3 4μηνους, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αν έχετε ήδη προχωρημένες γνώσεις στα Αγγλικά, ξεκινάτε από ανώτερο επίπεδο. Αυτοί οι 12 μήνες για τον αρχάριο, ενήλικο σπουδαστή των Σχολών ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  , καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 διδακτικά έτη!

Μετά από το επίπεδο Αγγλικά-B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για επίπεδο Lower-B2 και Proficiency-C2 ή άλλα πτυχία Αγγλικών.

 

Μάθημα των Σχολών ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  VS κοινό μάθημα

Τα μαθήματα των Σχολών ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες. Ο κάθε σπουδαστής μαθαίνει Αγγλικά με το φυσικό του τρόπο, ανάλογα με το μαθησιακό του τύπο (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). Έτσι ο σπουδαστής εμπεδώνει τις νέες γνώσεις στα Αγγλικά πιο εύκολα και πιο γρήγορα (70% πιο γρήγορα από τα κλασικά-παιδικά προγράμματα).

 

Αγγλικά σαν τη μητρική σας γλώσσα

Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  θα αποκτήσετε νέες «γλωσσικές συνήθειες» στα Αγγλικά, σαν να ήταν η μητρική σας γλώσσα, πηγαία και φυσικά, με μνημοτεχνικές μεθόδους χωρίς πολλούς κανόνες και αποστήθιση. Σε ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ και σε μια εύχρηστη πλατφόρμα για αγγλικά online με πλούσιο διαδραστικό υλικό και με τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα. Πλέον δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία και γεωγραφική απόσταση!

Θέλω και εγώ
Νο 1 στα Αγγλικά για ενήλικες

Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ , το Νο 1 στα Αγγλικά για ενήλικες στη Λάρισα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα βρείτε ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών από «αρχαρίων» έως C2 και πολλά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Αγγλικών για Υποστήριξη ή αναπλήρωση Μαθημάτων. Αν ξεκινάτε αγγλικά από το επίπεδο των αρχαρίων, θα χρειαστείτε 3 – 4 μήνες, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»).

Θέλω να μάθω περισσότερα
Ευέλικτα ωράρια και φιλικά δίδακτρα

Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  = Ρεκόρ επιτυχιών, με ευέλικτα ωράρια και φιλικά δίδακτρα. Πρωτοπόροι στην ξενόγλωσση εκπαίδευση με ευρωπαϊκά standards από το 1984, έχουμε διδάξει Ξένες Γλώσσες σε πάνω από 120.000 σπουδαστές και πολλές χιλιάδες από αυτούς έχουν αποκτήσει υψηλά Πτυχία Γλωσσομάθειας στα Αγγλικά. Βρείτε ευέλικτα ωράρια (απόγευμα, βράδυ, πρωί, μεσημέρι και εναλλάξ), φιλικά δίδακτρα και καθηγητές-ελίτ!

Θέλω να ξεκινήσω

 

 

Τα Αγγλικά, στη σύγχρονη εποχή της παγκοσμιοποίησης, κατέχουν αναμφισβήτητα την κυρίαρχη θέση σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο. Στις Σχολές ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  θα βρείτε και μαθήματα Αγγλικών online που γίνονται σε πραγματικό χρόνο με όλη την ποιότητα μιας αυθεντικής τάξης ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  : σε ολιγομελή και ομοιογενή γκρουπ και σε μια εύχρηστη πλατφόρμα για αγγλικά online με πλούσιο διαδραστικό υλικό και με τη χρήση Διαδραστικού Πίνακα. Με τα Αγγλικά online ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  , κάθε σπουδαστής/ρια μπορεί από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου του να μάθει Αγγλικά. Αρκεί να έχει σύνδεση στο διαδίκτυο, μια κάμερα Η/Υ και ένα μικρόφωνο.

 

TOEIC® – Ταχύρυθμα προγράμματα 2-8 εβδομάδων. Πληροφορίες και Συμβουλές

140410068735121380Το  TOEIC® είναι πτυχίο Αγγλικών που αρχικά σχεδιάστηκε το 1979 από το ETS για να αξιολογήσει την ικανότητα επικοινωνίας στα Αγγλικά σε διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές. Οι εξετάσεις TOEIC® είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που αξιολογεί το γλωσσικό επίπεδο των υποψηφίων στα Αγγλικά. Το TOEIC® test αποτελεί αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας στην Ελλάδα και διεθνώς και πιστοποιεί, ανάλογα με τη βαθμολογία που επιτυγχάνει ο εξεταζόμενος, τη μέτρια (Β1), καλή (Β2), πολύ καλή (C1/Γ1) και άριστη (C2/Γ2) γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Αναλυτικά, το TOEIC® αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (και μοριοδοτείται), από πολλά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα για εισαγωγή σπουδαστών σε μεταπτυχιακά προγράμματα και από πολλά αγγλόφωνα Πανεπιστήμια για σπουδές στο εξωτερικό.

 

Η σελίδα www.papagiannopoulou.gr έχει μεγάλη ζήτηση. Την τελευταία εβδομάδα την επισκέφθηκαν 791 άτομα

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Δευτέρα έως Tετάρτη :

από 11:30 έως 13:30 το πρωί και
από 6:00 έως 8:30 το απόγευμα

Πέμπτη – Παρασκευή:

κατόπιν ραντεβού στο 2410 233 080

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Παναγούλη 73, α’ όροφος
Λάρισα 41223, Greece.

+30 2410 233 080

+30 2410 921577

e-mail : papagiannopoulouls@yahoo.gr