GMAT Prep Lessons Προετοιμασία

GMAT Prep Lessons Προετοιμασία

GMAT Prep Lessons Προετοιμασία

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...Loading...

Θέλω να αποκτήσω το GMAT

gmat

Έχοντας 35 χρόνια συνεχούς και ενεργής μας παρουσίας στον τομέα των Ξένων γλωσσών στη Λάρισα (έτος ίδρυσης 1979) στοχεύουμε στη μάθηση των Αγγλικών μόνο που η καλή επίδοση των σπουδαστών μας δεν σταματά στα Πτυχία των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan, αλλά συνεχίζεται και με πολύ καλά ποσοστά για τους φοιτητές και ενήλικες που αγωνίζονται για ένα – υψηλό επίπεδο στο νέο ib. TOEFL και GMAT εφόσον η πολυετή πείρα μας και σε αυτόν τον τομέα δικαιώνεται με αυτές τις επιτυχίες. Τα κέντρα PAPAGIANNOPOULOU διοργανώνουν όλη τη διάρκεια του έτους ειδικά προγράμματα προετοιμασίας GMAT στους χώρους τους (σε κλειστά τμήματα ή σε ιδιαίτερα μαθήματα) αλλά και εξ’ αποστάσεως μαθήματα.

 • To LLS Papagiannopoulou, έχει την καλύτερη προετοιμασία για το GMAT στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στα κορυφαία Prep Centers της Ευρώπης.  Πολλοί σπουδαστές μας πετυχαίνουν score μεγαλύτερο από 700. Αν ακολουθήσετε κατά γράμμα αυτά που θα σας πουν οι instructors θα πετύχετε σίγουρα μεγαλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που χρειάζεστε.
 • Για αυτό το λόγο και η ζήτηση για τα μαθήματα GMAT στο LLS Papagiannopoulou είναι πάρα πολύ αυξημένη. Αν έχετε κάποιο περιορισμό στο τμήμα που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αρκετά νωρίς για να εξασφαλίσετε θέση.
 • Προσφέρουμε σε όλους τους υποψηφίους μία προσωπική συνάντηση με τη σύμβουλο μας με στόχο την καθοδήγηση του υποψηφίου στην αναζήτηση πανεπιστημίων – προγραμμάτων και την χάραξη της στρατηγικής του για τις αιτήσεις για μεταπτυχιακό.
 • Η διδασκαλία γίνεται από υψηλά καταρτισμένους καθηγητές. Oι GMAT instructors του LLS Papagiannopoulou έχουν μακρόχρονη εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδας και θεωρούνται από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε όλες τις ενότητες του GMAT test και θα σας διδάξουν δίνοντας έμφαση σε όλα τα tricks και τις ιδιαιτερότητες για τη μεγιστοποίηση του score σας.
 • Η εξάσκηση μέσω υπολογιστή γίνεται σε αυθεντικό adaptive αμερικάνικο software (και όχι σε κάποιο ερασιτεχνικό) και  σε περιβάλλον προσομοίωσης στο PC lab του κέντρου μας που βοηθάει στην εξοικείωση με το περιβάλλον εξέτασης στο εξεταστικό κέντρο.
 • Στους σπουδαστές που ξεκινούν προετοιμασία για GMAT στο LLS Papagiannopoulou παρέχουμε αποκλειστικά και ένα δίωρο Admissions Seminar, καθώς και ένα Admissions Guide, όπου παρέχουμε βήμα-βήμα οδηγίες για τις Αιτήσεις και τα Συνοδευτικά Έγγραφα (Personal Statement, Resume, Συστατικές) με αναλυτικά παραδείγματα
 • Τα τμήματα που προγραμματίζουμε ανά περίοδο λειτουργούν εγγυημένα χωρίς περιορισμούς ελάχιστου αριθμού ατόμων και αποτελούνται κατά μέσο όρο από 5 άτομα.
 • Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από εξειδικευμένους καθηγητές. Η εξειδίκευση και η αγάπη για το αντικείμενο έχουν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση των μαθητών καθώς και την επίτευξη των στόχων τους.
 • Η μέθοδος διδασκαλίας μας για το ΤOEFL είναι διαλεκτική, επικεντρώνεται και στις τέσσερις ενότητες της εξέτασης με έμφαση στο speaking και στο writing και περιλαμβάνει μεθοδολογία, στρατηγικές και τεχνικές που οδηγούν σε υψηλές επιδόσεις.
 • Το διδακτικό υλικό αποτελείται από τα βιβλία   «GMAT  REFERENCE MATERIAL TRAPS  AND   STRATEGIES «, «TOEFL REFERENCE MATERIAL», PAPER TESTS, πρόσθετα θέματα και θεωρία και καλύπτει την ύλη των εξετάσεων.
 • Παρέχουμε τα «PAPAGIANNOPOULOU  COMPUTER TESTS» βασισμένα σε δικό μας λογισμικό. Τα αποτελέσματα δίνουν μια πολύ καλή πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της τελικής εξέτασης.
 • Παρέχεται ατομική βοήθεια με σκοπό την καθοδήγηση και την επίλυση αποριών.
 • Εγγύηση για την επιτυχία σας οι επιδόσεις των φοιτητών μας από το 1981. Μόνοι πρώτοι τότε και για περισσότερο από 30 χρόνια συνεχώς πρώτοι σε αποτελέσματα και προτίμηση υποψηφίων.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

προετοιμασία GMAT στο Larissa Language School (L.L.S.) Papagiannopoulou

GMAT στο Larissa Language School (L.L.S.) Papagiannopoulou Prep
Standard Basic
Διάρκεια-εβδομάδες 8 4
Weekly Paper Tests 8 4
Computer Adaptive Simulations 12 6
Διδακτικό Υλικό Δωρεάν
Καθοδήγηση στην επιλογή Πανεπιστημίου Δωρεάν Δωρεάν
Workshop για τις Αιτήσεις (Personal statement,Βιογραφικό, Συστατικές) Δωρεάν Δωρεάν
Admission’s Guide Booklet Δωρεάν
Review & Editing για όλα τα έγγραφα των αιτήσεων Δωρεάν Δωρεάν
Τελική τιμή Ρωτήστε μας για τρέχουσα προσφορά Ρωτήστε μας για τρέχουσα προσφορά

 

ΕΝΑΡΞΕΙΣ

Πρόγραμμα έναρξης νέων τμημάτων 

Η προετοιμασία για το test GMAT γίνεται σε έναν σεμιναριακό κύκλο 4 εβδομάδων (Basic) και 8 εβδομάδων (Standard).

Για τους επόμενους μήνες μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω περιόδους προετοιμασίας :

Τμήματα: Εγγραφή έως: Λήξη μαθημάτων Basic: Λήξη μαθημάτων Standard:
Ιανουαρίου 10 Ιανουαρίου 10 Φεβρουαρίου 10 Μαρτίου
Φεβρουαρίου 7 Φεβρουαρίου 10 Μαρτίου 14 Απριλίου
Μαρτίου 7 Μαρτίου 7 Απριλίου 5 Μαΐου
Απριλίου 18 Απριλίου 19 Μαΐου 16 Ιουνίου
Μαΐου 16 Μαΐου 16 Ιουνίου 14 Ιουλίου
Ιουνίου 13 Ιουνίου 14 Ιουλίου 8 Σεπτεμβρίου
Αυγούστου 8 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου 6 Οκτωβρίου

 

Για να ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα τμήματα και τη διαθεσιμότητα θέσεων στην έναρξη και στο τμήμα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το GMAT – Επικοινωνία

 

Έναρξη νέων τμημάτων GMAT, GRE, IELTS και TOEFL  με οικονομικότερες τιμές.

Οι νέες τιμές των προγραμμάτων μας είναι προσαρμοσμένες στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Αυτό που οπωσδήποτε δεν αλλάζει είναι το «μυστικό» που μας κρατάει για 35 συνεχή χρόνια στην κορυφή: Η αφοσίωση στη δουλειά μας και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης που μας κάνει κάθε χρόνο καλύτερους. Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την έναρξη για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο τμήμα, η εγγραφή σας προτείνουμε να γίνεται τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

 

Ολιγομελή Τμήματα με Διεθνές Πρωτόκολλο Ποιότητας (Quality Protocol)

Το LLS PAPAGIANNOPOULOU είναι ο μοναδικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα που ακολουθεί το Πρωτόκολλο Ποιότητας Quality Protocol (με Μέσο Όρο 9 σπουδαστών και απόλυτο maximum 12 σε κάθε τμήμα). Για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας τα τμήματα είναι κλειστά. Η συμμετοχή σε κάποιο τμήμα απαιτεί Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του LLS PAPAGIANNOPOULOU.

 

Εγγύηση Υποστήριξης

Στις σπάνιες περιπτώσεις που για οποιαδήποτε λόγο κάποιος σπουδαστής δεν πετύχει το σκορ που θέλει, το LLS PAPAGIANNOPOULOU προσφέρει δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

 

Παρακολούθηση Προόδου – ScoreCard

Για συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας επιτυγχάνεται με το ειδικό Score Card που ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαικούς Συμβούλους του LLS PAPAGIANNOPOULOU, οι οποίοι και σας καθοδηγούν με βάση τις επιδόσεις που επιτυγχάνει ο κάθε υποψήφιος, έτσι ώστε να προσαρμόζουν το πρόγραμμα προετοιμασίας στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε υποψηφίου εξατομικευμένα.

 

Συμμετοχή στις Εξετάσεις του GMAT Test

Αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για το ραντεβού συμμετοχής των μαθητών στις επίσημες εξετάσεις GMAT.

gmat-preparation_lls_papagiannopolou

Πως βγαίνει το GMAT Score

Σε γενικές γραμμές η κλίμακα βαθμολογίας στο GMAT είναι 200-800. Το Analytical Writing section και το Integrated Reasoning section βαθμολογούνται ξεχωριστά με κλίμακα βαθμολογίας 0-6 και 1-8 αντίστοιχα. Η εξέταση γίνεται πάντα μέσω υπολογιστή στην Αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει ένα θέμα έκθεσης Analytical Writing section (30 minutes), και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα κατανόησης γραπτού λόγου – Verbal section (75 minutes) , μαθηματικών – Quantitative section (75 minutes) και λογικών προβλημάτων – Integrated Reasoning section (30 minutes) .Πιο συγκεκριμένα:

Δείτε το Ενχειρίδιο GMAT
 Verbal Scaled Score - 60%
 Quantitative Scaled Score - 60%
 Total Scaled Score - 80%
 Analytical Writing Assessment (AWA) Score - 60%
 Integrated Reasoning Score - 80%

 

Ενημέρωση

Πρώτα απ'όλα πρέπει να καλύψετε τις ερωτήσεις σας

Ενημέρωση σχετικά με Πρόγραμμα Σπουδών – Ποιότητα Σπουδών στις εγκαταστάσεις του LLS PAPAGIANNOPOULOU.

Ξεκινάμε

Εγγραφή και Έναρξη

Εγγραφή και Έναρξη μαθημάτων από Εξειδικευμένους Καθηγητές που εφαρμόζουν επαναστατικές μεθόδους διδασκαλίας με ΔΩΡΕΑΝ σημειώσεις LLS PAPAGIANNOPOULOU από το 1ο μάθημα.

Εξάσκηση

Τεστ προσομοίωσης της εξέτασης

Απεριόριστη εξάσκηση σε τεστ προσομοίωσης της εξέτασης GMAT σε υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών με χρήση simulation noteboard και με ταυτόχρονη καθοδήγηση και βοήθεια από τους ακαδημαϊκούς συμβούλους του LLS PAPAGIANNOPOULOU.

Τελειοποίηση

Συμβουλευτική και κατευθύνσεις

Χωρίς χρέωση συμβουλευτική και κατευθύνσεις από τους ακαδημαϊκούς συμβούλους και καθηγητές του LLS PAPAGIANNOPOULOU καθ ’όλη τη διάρκεια της παρακολούθησης των μαθημάτων σχετικά με το σκορ που ο υποψήφιος πρέπει να πετύχει, για να γίνει δεκτός στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει (Academic Consulting).

Εξετάσεις

Αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία εγγραφής

To LLS PAPAGIANNOPOULOU αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία εγγραφής του υποψηφίου στις εξετάσεις του GMAT αφού του έχει προτείνει την ιδανική ημερομηνία εξέτασης σε σχέση με την πρόοδο που έχει σημειώσει, αλλά και τα deadlines των Πανεπιστημίων που έχει επιλέξει.

Επανεξέτασης

Δωρεάν πρόγραμμα επανεξέτασης, αν δεν πετύχετε το σκορ που θέλετε

Δωρεάν πρόγραμμα επανεξέτασης, διάρκειας 1 μήνα, που συμμετέχει ο υποψήφιος στην περίπτωση που δεν πετύχει το σκορ που θέλει με την 1η εξέταση, και περιλαμβάνει εξάσκηση στα εργαστήρια υπολογιστών, ιδιαίτερα μαθήματα, vocabulary check και προσαρμόζεται στις αδυναμίες του υποψηφίου κατά την 1η εξέταση..

Επιτυχία

Επίτευξη Maximum Score!!!

Και η δικιά σας εμπιστοσύνη προς εμάς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως και όλων των υπολοίπων μαθητών μας εως σήμερα!

Κύκλος Σπουδών

 1. Εγγύηση για την επιτυχία σας οι επιδόσεις των φοιτητών μας από το 1981. Μόνοι πρώτοι τότε και για περισσότερο από 30 χρόνια συνεχώς πρώτοι σε αποτελέσματα και προτίμηση υποψηφίων.

Staffs