Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

FAQΓια να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για το παιδί σας, σας παραθέτουμε ερωτήσεις (FAQ) που συνήθως μας υποβάλλουν οι γονείς σχετικά με τα Αγγλικά των παιδιών τους.

 

Ερ. Από ποια ηλικία πρέπει να αρχίζουν τα παιδιά μας τα αγγλικά;

Απ. Η καλύτερη ηλικία είναι στη Α΄ ή Β΄ Δημοτικού, γιατί οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που αρχίζουν τα αγγλικά σε τόσο μικρή ηλικία, δίνουν εξετάσεις για το Lower το αργότερα στην Α΄ ή Β΄ Γυμνασίου. Πολλοί που αρχίζουν από την Α΄ ή Β΄ Δημοτικού δίνουν εξετάσεις στην Ε΄ ή ΣΤ΄ Δημοτικού με επιτυχία.

 

Ερ. <<Τα 5 χρόνια Lower>> που λέτε είναι με θερινά ή χωρίς θερινά μαθήματα;

Απ. Είναι χωρίς θερινά. Οι άριστοι μαθητές που θα κάνουν ένα θερινό, παίρνουν το Lower σε 4 χρόνια.

 

Ερ. Πότε μπορούν να αρχίσουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα;

Απ. Από την Ε΄ ή ΣΤ΄ Δημοτικού. Οι άλλες γλώσσες Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά τελειώνουν σε 2 – 4 χρόνια. Έτσι οι μαθητές μας έχουν το προνόμιο να μάθουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα πριν από το Λύκειο.

 

Ερ. Αν θέλουμε να αρχίσουν τα παιδιά μας από τα Αγγλικά από την Α΄ ή Β΄ Δημοτικού, τι πρόγραμμα έχετε στα εκπαιδευτήριά σας γι’ αυτές τις μικρότερες ηλικίες;

Απ. Γι’ αυτούς τους μαθητές τα εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ έχουν εντάξει στο πρόγραμμά τους Pre-Junior τάξεις που είναι μεν προαιρετικές αλλά αποδοτικότατες. Πρόκειται για το <<Αγγλικό νηπιαγωγείο>> για παιδιά Α΄ – Β΄ Δημοτικού με σκοπό την καλύτερη δυνατή ένταξή τους στο ταχύρρυθμο προοδευτικό πρόγραμμα από τη Β΄ ή Γ΄ Δημοτικού.

 

Ερ. Υποστηρίζεται ότι τα εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι τα φθηνότερα, πώς το εξηγείτε;

Απ. Οι μαθητές μας πληρώνουν μόνο 5 χρόνια για την απόκτηση του Lower και όχι 7 ή 8. Συνεπώς κερδίζουν τα δίδακτρα 2 – 3 χρόνων και την δαπάνη των βιβλίων για τα αντίστοιχα χρόνια. Επίσης το κόστος ανά ώρα είναι το φθηνό από τα άλλα, αλλά και τα βιβλία μας είναι πολύ πιο φθηνά από αυτά του εμπορίου και κέντρα ξένων γλωσσών.

 

Ερ. Με ποιον τρόπο μπορώ να βοηθάω το παιδί μου στο σπίτι;

Απ. Με το εκπαιδευτικό σύστημα των κέντρων ξένων γλωσσών ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ δεν χρειάζεται να βοηθάτε το παιδί σας στο σπίτι, γιατί η ύλη είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο, (CD/Video μάθημα στο σπίτι) ώστε οι μαθητές να δουλεύουν μόνοι τους χωρίς τη βοήθεια των γονιών.

 

Ερ. Αν το παιδί μου δεν πάει καλά με τα Αγγλικά του τι λύσεις προτείνεται;

Απ. Το εκπαιδευτικό σύστημα των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ στοχεύει στο μέτριο μαθητή. Στον μαθητή που έχει κενά προτείνουμε 24 επαναληπτικά 2 ώρα μαθήματα, που αρχίζουν μετά τις 15 Αυγούστου και είναι δωρεάν. Οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που έχουν κενά δεν συνεχίζουν στην επόμενη τάξη, εάν δεν τους καλύψουμε πλήρως τα κενά τους.

 

Ερ. Επειδή μας ενδιαφέρει κυρίως το PROFICIENCY, θα προλάβει να το πάρει το παιδί μας χωρίς θερινά μαθήματα;

Απ. Και βέβαια προλαβαίνει! Γιατί στα εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ στοχεύσαμε και πετύχαμε να είμαστε το μόνο εκπαιδευτήριο στη Λάρισα που οι μαθητές μας παίρνουν το Proficiency στη Β΄, Γ΄ Γυμνασίου ή Α΄ Λυκείου, δηλαδή πριν από τις πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς να κάνουν θερινά μαθήματα.

 

Ερ. Τι είναι αυτό που σας κάνει να μιλάτε με τόση σιγουριά για τα αποτελέσματα της δουλειάς σας;

Απ. Μέσα στην πολυετή πείρα διδασκαλίας των 30 χρόνων είναι το εκπαιδευτικό σύστημα που εμείς επιλέξαμε και προσαρμόσαμε στα δικά μας Κέντρα Ξένων Γλωσσών με πρωτοφανή επιτυχία. Η μέθοδος «5 χρόνια Lower» η οποία έγινε πανελλήνια γνωστή από τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της. Σήμερα διδάσκεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τα πόλεις της Ελλάδας από 500 και πλέον κέντρα ξένων γλωσσών.

 

 

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε το πρωτοποριακό σύστημα των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ << 5 χρόνια Lower >> σε ένα από τα διδακτήρια μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ LOWER, PROFICIENCY, DELF, TOEIC, TOEFL, G-MAT, GRE, Μ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Ειδικές τιμές για φοιτητές και οικογένειες υπαλλήλων Τραπεζών, Αεροπορίας και διαφόρων άλλων υπηρεσιών.

 

* ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: Για εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων Ο.Α.Ε.Δ. (Λ.Α.Ε.Κ. 0,45)

* ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΣΕΠ: T.O.E.IC. επίπεδα Α – Β – Γ – Δ για προετοιμασία των εξετάσεων του δημοσίου.