Ξένες Γλώσσες

Δείτε τις ξένες γλώσσες που παρέχουμε στα L.L.S.Papagiannopoulou

Με 35 χρόνια συνεχούς και ενεργής μας παρουσίας στις Ξένες γλώσσες στη Λάρισα,  με μια σωστή και σταθερή ανάπτυξη του εκπαιδευτικού μας τομέα αλλά και πολλών δραστηριοτήτων στοχεύουμε όχι μόνο στη μάθηση των Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών, Ρωσικών και των Ελληνικών σε ξένους, αλλά και στα ειδικευμένα μαθήματα ξένης γλώσσας σε ενήλικες και φοιτητές, με μεγάλη επιτυχία στην πιστοποίηση των γνώσεων με πολύ μεγάλα ποσοστά συμμετοχής σε όλες τις εξετάσεις του Δημοσίου των κρατικών αλλά και των Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε σε κάθε σπουδαστή φροντίζοντας πάντα το αντικείμενο σπουδών, όπως και τη μέθοδο με την οποία θα το διδαχθεί. Η πείρα  μας  εγγυάται όχι μόνο τη δημιουργία θεμελίων μάθησης αλλά και ουσιαστική γνώση που οδηγεί στη επιτυχία. Η φιλοσοφία μας οδηγεί στη γνώση σε βάθος και εκτός από  όσα μαθαίνουμε από τις εμπειρίες προηγουμένων ετών, φροντίζουμε να εισάγουμε κάθε χρόνο νέες βελτιώσεις και καινοτομίες για τις επόμενες χρονιές, με  τις οποίες οι σπουδαστές μας κατορθώνουν να επιτύχουν καταπληκτικά αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις για την πιστοποίηση που χρειάζονται ως ένα ισχυρό χαρτί στο βιογραφικό τους

 

Κατερίνα Χ. Παπαγιαννοπούλου

Διευθύντρια – Υπέυθυνη Σπουδών


 

 

ΑΓΓΛΙΚΑ

Cambridge Certificate LLS Papagiannopoulou Πιστοποίηση στα Αγγλικά Αγγλικά στη Λάρισα Ελάτε στους καλύτερους Τμήμα ενηλίκων Proficiency Από μικροί στις επιτυχίες - Lower Επιτυχίες μεγάλων σε μικρές ηλικίες

Μεγάλη επιτυχία στο GAMBRIDGE κ’  MICHIGAN PROFICIENCY TOEIC (Test of English for the International Communication) με 600,740 μέχρι και 910 βαθμούς στα 1000 που δείχνουν την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας και την αμεσότητα της μάθησης στους ενήλικες και όχι μόνο στις νεαρές ηλικίες, ξεκινώντας από ένα πολύ χαμηλό ως μηδαμινό επίπεδο γνώσεων και φτάνοντας σε τέτοιους βαθμούς Β2 και Γ1 απαραιτήτους για το Δημόσιο.  Η καλή επίδοση των σπουδαστών μας δεν σταματά στα Πτυχία των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan (Proficiency και Advanced και ECCE ή FC), αλλά συνεχίζεται και με πολύ καλά ποσοστά για τους φοιτητές και ενήλικες που αγωνίζονται για ένα – υψηλό επίπεδο στο νέο ib. TOEFL και GMAT εφόσον η πολυετή πείρα μας και σε αυτόν τον τομέα δικαιώνεται με αυτές τις επιτυχίες.

 • Επιτυχίες στο LOWER-PROFICIENCY
 • Επιτυχίες στο TOEFL & IELTS
 • Επιτυχίες στο TOEIC
 • Επιτυχίες στο GMAT
 • Επιτυχίες στο GRE
 • Εκπτώσεις για φοιτητές και ανέργους
Μάθετε περισσότερα για τα Αγγλικά

 


 

ΓΑΛΛΙΚΑ

Προγράμματα Γαλλικών για ενήλικες (αρχάριους και προχωρημένους) από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, DELF (B2) και DALF (C1). Μαθαίνω Γαλλικά τα προηγούμενα χρόνια και «ταχύρυθμο πρόγραμμα Γαλλικών για ενήλικες», σήμαινε δύο επίπεδα / τάξεις κάθε χρόνο. Έτσι, ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για DELF (B2) από το μηδέν διαρκούσε ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ακαδημαϊκά έτη.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, άλλαξε αυτά τα δεδομένα, ρίχνοντας το χρόνο προετοιμασίας στο μισό! Χωρίς να θυσιάσει την ουσία και το αποτέλεσμα, χάρη στα ειδικά μελετημένα προγράμματα σπουδών της (syllabi) και, φυσικά, χάρη στην άριστη συνεργασία και την αποφασιστικότητα των καθηγητών και των σπουδαστών της.

 • Β2 σε 7-12 μήνες. Προετοιμασία για DELF (B2) από το μηδέν σε 7-12 μήνες.
 • Cours 3-4. DELF (B2) αρχίζοντας από επίπεδο Β1 σε 4-6 μήνες.
 • C1 σε 7-9 μήνες. Προετοιμασία για DALF (C1) σε 7-9 μήνες από επίπεδο Β2.

Πτυχίο στα Γαλλικά; στο LLS Papagiannopoulou Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας Scores που φέρνουν σιγουριά στο DELF B1 Εξειδικευμένη γνώση στο DELF B2 και μεθοδολογία Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) Αγγλικά στη Λάρισα

 


 

ΙΤΑΛΙΚΑ

Πτυχίο στα Ιταλικά; Ελάτε στο LLS Papagiannopoulou Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας Scores που φέρνουν σιγουριά στο CELI 2 (B1)

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, εκατοντάδες νέοι ενήλικες έχουν μάθει Ιταλικά μέχρι τώρα, σε ταχύρυθμα τμήματα. Από το επίπεδο των Αρχαρίων και τη Βασική Γνώση Ιταλικών, έως το επίπεδο CELI 5. Με μαθήματα που δίνουν έμφαση στην καθομιλούμενη γλώσσα και την επικοινωνία, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον.

Όσοι θέλουν να μείνουν στην Ιταλία για εργασία ή σπουδές ή Erasmus και δεν ξέρουν Ιταλικά, στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, σε λίγους, μόνο, μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών. Το Πανεπιστήμιο της Perugia έχει ορίσει τo Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο ως επίσημο εκπρόσωπό του στην Ελλάδα από το 1993, υπεύθυνο για τη διενέργεια των εξετάσεων για τα πιστοποιητικά CELI (Certificato di conoscenza della lingua italiana), που είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμέναπτυχία.

Το CELI 2 (B1) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας σε επίπεδο Β1 και παρέχεται από το Πανεπιστήμιο της Perugia. Επίσης το Υπουργείο Παιδείας μας παρέχει το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας που αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα, πρώτο στις προτιμήσεις των φοιτητών, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες (για αρχάριους).

 


 

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

«Μαθαίνω Γερμανικά» στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, Παναγούλη 73, στη Λάρισα σημαίνει μάθημα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το διαδραστικό πίνακα. Στα ταχύρυθμα κι ολιγομελή τμήματα ενηλίκων, μπορούν οι σπουδαστές να αποκτήσουν τη βασική γνώση στα Γερμανικά σε λίγους, μόνο, μήνες. Ταυτόχρονα, έχοντας πλέον τα θεμέλια, μπορεί ο σπουδαστής, αν θέλει, να προχωρήσει και για την προετοιμασία για κάποιο πτυχίο. Οι βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας, σας δίνουν τη δυνατότητα να μπορείτε να συνεννοηθείτε για θέματα της καθημερινότητας, να μπορείτε να κατανοείτε απλές συζητήσεις γνωρίζοντας τα βασικά στοιχεία της γραμματικής τους. Απαραίτητα στοιχεία για τους φοιτητές που συμμετέχουν σε προγράμματα Erasmus σε γερμανόφωνα πανεπιστήμια. Οι Σχολές Παπαγιαννοπούλου δίνουν έμφαση στην καθομιλουμένη γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση Γερμανικών να γίνεται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Οι κορυφαίοι καθηγητές, είναι εκπαιδευμένοι στο σύστημα Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, διδάσκοντας μαθήματα βιωματικά και εμπλουτισμένα (NLP) ώστε να αξιοποιούν τα διαφορετικά μαθησιακά στυλ των ανθρώπων. Τα προγράμματά μας ξεκινούν από «Γερμανικά για αρχαρίους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει και ένα Πτυχίο, υπάρχουν οι επιλογές:

 • Α1 Α2 Βασική γνώση
 • Β1: Μέτρια γνώση
 • Β2: Καλή Γνώση Γερμανικών

Πτυχίο στα Γερμανικά; Ελάτε στο LLS Papagiannopoulou Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας Scores που φέρνουν σιγουριά στο Zertifikat B1 Εξειδικευμένη γνώση στο Goethe - Zertifikat B2 και μεθοδολογία Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) Αγγλικά στη Λάρισα

 


 

ΡΩΣΙΚΑ

Πτυχίο στα Ρωσικά; Ελάτε στο LLS Papagiannopoulou Αγγλικά στη Λάρισα Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στα πτυχία ΚΠΓ Ρωσικών

«Μαθαίνω Ρωσικά» στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαγιαννοπούλου, στη Λάρισα σημαίνει μάθημα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, .

Η εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας γίνεται σε εμάς με την χρήση των πλέον σύγχρονων και αποδοτικών μεθόδων διδασκαλίας των ρωσικών όπως το διαδραστικό πίνακα και multimedia, που είναι προσαρμοσμένες ειδικά για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας από Έλληνες σπουδαστές. Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση & την ταχύτερη εκμάθηση των ρωσικών. Στα ταχύρυθμα κι ολιγομελή τμήματα ενηλίκων, μπορούν οι σπουδαστές να αποκτήσουν τη βασική γνώση στα Ρωσικά σε λίγους, μόνο, μήνες. Ταυτόχρονα, έχοντας πλέον τα θεμέλια, μπορεί ο σπουδαστής, αν θέλει, να προχωρήσει και για την προετοιμασία για κάποιο πτυχίο. Τα μαθήματα ρωσικών περιλαμβάνουν την ανάπτυξη τόσο του γραπτού όσο και του προφορικού λόγου και της σωστής προφοράς της Ρωσικής γλώσσας. Mαθήματα ρωσικών σε ολιγομελή γκρουπ 2-5 ατόμων & ιδιαίτερα μαθήματα ρωσικής γλώσσας από πτυχιούχους Ρώσους καθηγητές φιλολογίας με αναγνωρισμένη πολύχρονη διδακτική εμπειρία.

 •  με τις πλέον σύγχρονες και αποδοτικές μεθόδους διδασκαλίας
 • με καινοτομική βιβλιογραφία
 • με διαδραστικές μεθόδους
 • σίγουρη & ταχύτερη εκμάθηση
 • με έμφαση στον προφορικό λόγο και την σωστή προφορά

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, με έδρα την Λάρισα προσφέρει μαθήματα της ελληνικής γλώσσας σε πολίτες άλλων χωρών, που διαμένουν και εργάζονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα παρέχει μαθήματα της ελληνικής γλώσσας σε διπλωμάτες, ξένες αποστολές, πολυεθνικές εταιρίες, οργανισμούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους σε ειδησεο-γραφικά πρακτορεία, αλλοδαπούς και φυσικά σε ξένους πολίτες, που έχουν επιλέξει για προσωπικούς λόγους να ζήσουν και να εργαστούν προσωρινά ή μόνιμα στη χώρα μας. Τα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές έμπειρους, πάντα με την καθοδήγηση του Διευθυντή Σπουδών του Κέντρου. Η ελληνική γλώσσα μέσα στην πολυγλωσσία των 27 πλέον χωρών της Ε.Ε. και μέσα στην παγκοσμιοποιημένη κοινότητα είναι πλέον μια γλώσσα με όλο και αυξημένη ζήτηση. Στη μικρή μας γειτονιά της Ευρώπης εργάζονται, ταξιδεύουν, μετακινούνται εκατομμύρια πολίτες αυτής της Γης. Η ανάγκη πλέον να μιλάς τη γλώσσα του πελάτη κάνει μεγάλο το ενδιαφέρον για τη γλώσσα μας. Το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ έχει οργανώσει μαθήματα Ελληνικών για ξένους, σε ατομικό επίπεδο ή γκρουπ σε 6 κύκλους:

 • Κύκλος αρχαρίων (επίπεδα Α1 – Α2)
 • Ενδιάμεσος κύκλος (επίπεδα Β1 –  Β2)
 • Κύκλος για προχωρημένους (επίπεδα Γ1 – Γ2)

Ελληνικά Για Ξενόγλωσσους; Greek For Foreigners? Ελάτε στο LLS Papagiannopoulou Αγγλικά στη Λάρισα COMΜUNICATE IN GREEK COMMUNIQUEZ EN GREC! Αγγλικά στη Λάρισα LLS PAPAGIANNOPOULOU