GMAT

gmat-preparation_lls_papagiannopolou

 

Εδώ θα μάθετε οτι χρειάζεστε για την προετοιμασία και τις εξετάσεις του πτυχίου Gmat στη Λάρισα

 

 • Πού μπορώ να δώσω την εξέταση GMAT;                 

Εξέταση GMAT μπορείτε να δώσετε μόνο σε συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα της Pearson Vue.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να  απευθυνθείτε στη γραμματεία των κέντρων PAPAGIANNOPOULOU Παναγούλη 73 | τηλ. 2410233080

 

 • Κάθε πότε διοργανώνονται εξετάσεις GMAT;

Εξετάσεις διοργανώνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή πρωινές ώρες 8:45 έως 17:00 εκτός των επισήμων αργιών.

 

 • Πόσο κοστίζει η εξέταση GMAT;

H εξέταση GMAT κοστίζει 250 $ + φόρο = 307.5 $.gmat

 

 • Πώς μπορώ να πληρώσω την εξέταση;

Η πληρωμή γίνεται μέσω internet με χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

 • Πως και πότε μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στις εξετάσεις GMAT;

Οι εξετάσεις λαμβάνουν χώρα μία φορά κάθε μήνα. Είστε σε θέση να δηλωσετε συμμετοχή ανά πάσα στιγμή για το κοντινότερο κέντρο εξέτασης GMAT στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέσω τηλεφώνου,ταχυδρομείου,φαξ ή μέσω Internet στην επίσημη ιστοσελίδα δήλωσης συμμετοχής στις εξετάσεις GMAT www.mba.com. Για να κλείσετε άμεσα θέση απευθυνθείτε στη γραμματεία των Κέντρων Παπαγιαννοπούλου .

 

 • Πόση ώρα διαρκεί η εξέταση;

Η εξέταση διαρκεί 4 ώρες.

 

 • Πότε γίνονται γνωστά τα αποτελέσματα της εξέτασης;

Με την ολοκλήρωση του τεστ εκτυπώνεται ένα ανεπίσημο αντίγραφο των αποτελεσμάτων σας για το λεκτικό και μαθηματικό τμήμα της εξέτασης. Τα επίσημα αποτελέσματα συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης αποστέλλονται σε εσάς και τα πανεπιστήμια που επιλέξατε σε 20 περίπου ημέρες.

 

 • Πώς μπορώ να στείλω τα αποτελέσματα του GMAT στα πανεπιστήμια;

Μόλις αρχίσει η εξέταση μπορείτε να δηλώσετε έως και 5 πανεπιστήμια στα οποία θέλετε να κοινοποιηθούν τα αποτελεσματά σας δωρεάν. Αν δεν επιλέξετε κανένα πανεπιστήμιο την ημέρα της εξέτασης, μπορείτε να τα αποστείλετε εκ των υστέρων μέσω του site www.mba.com όπου επιβαρύνεστε με έξτρα χρέωση (28$). Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που θελήσετε να τα αποστείλετε σε περισσότερα των 5 πανεπιστημίων.

 

 • Ποια είναι η κλίμακα βαθμολογίας;

Η κλίμακα βαθμολογίας είναι από 200 έως 800 (άριστα). Η Έκθεση (Analytical Writing section) βαθμολογείται ξεχωριστά με βαθμό από 0 έως 6 (άριστα).

 

 • Ποιο αποτέλεσμα θεωρείται καλό;

Το ποσοστό που πρέπει να επιτύχετε είναι σχετικό και καθορίζεται από το Πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει.  Συνήθως τα ελληνικά πανεπιστήμια απαιτούν από τους υποψηφίους ένα σκορ τουλάχιστον 500-550.  Τα πανεπιστήμια του εξωτερικού ζητούν μεγαλύτερα ποσοστά 600, 700 ή/ 750.

 

 • Πότε μπορώ να ξαναδώσω εξέταση GMAT αν το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί;gears_in_head_outline_pc_400_clr

Εξέταση μπορείτε να δώσετε 30 μέρες μετά την τελευταία φορά.

 

 

 • Είναι δύσκολη η εξέταση του GMAT; Μπορώ να δώσω εξέταση χωρίς να προετοιμαστώ;
  Τι σημαίνει ότι το GRE είναι computer adaptive;

Το GMAT όπως και το GRE έχει την ιδιαιτερότητα οτι είναι computer adaptive test (CAT) σε επίπεδο ενότητας. Όλοι οι υποψήφιοι ξεκινούν το τεστ με το ίδιο επίπεδο δυσκολίας. Κατόπιν και ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος στις πρώτες ερωτήσεις, διαμορφώνεται και το επίπεδο δυσκολίας στο υπόλοιπο τεστ.  Αυτό σημαίνει ότι προσαρμοζεται στο επίπεδο δυσκολίας του εξεταζομένου. Η επίδοση του εξεταζόμενου σε κάθε ξεχωριστό section διαμορφώνει το επίπεδο δυσκολίας του επόμενου section. Ο αριθμός των σωστών ή λάθος απαντήσεων καθώς και το επίπεδο δυσκολίας τους καθορίζουν την τελική βαθμολογία.
Γι αυτό το λόγο στα Φροντιστήρια Παπαγιαννοπούλου δεν προετοιμάζουμε τους μαθητές μας σε στατικό υλικό, όπως τα τυπικά φροντιστήρια της Ελλάδας, αλλά σε adaptive computer simulations που έχουμε φέρει ειδικά από το εξωτερικό.

Παράδειγμα ερώτησης του Quantitative Section:

gre_powerprep01_large

Παραδείγματα ερωτήσεων του Verbal Section:

GRE_Verbal_questions

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για την εξέταση GMAT;

Τα κέντρα PAPAGIANNOPOULOU διοργανώνουν όλη τη διάρκεια του έτους ειδικά προγράμματα προετοιμασίας GMAT στους χώρους τους (σε κλειστά τμήματα ή σε ιδιαίτερα μαθήματα) αλλά και εξ’ αποστάσεως μαθήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το κόστος.

 

 • Ποια είναι η ισχύ του GMAT;

To GMAT ισχύει για 5 χρόνια.

 

 

Πως βγαίνει το GMAT Score

Σε γενικές γραμμές η κλίμακα βαθμολογίας στο GMAT είναι 200-800. Το Analytical Writing section και το Integrated Reasoning section βαθμολογούνται ξεχωριστά με κλίμακα βαθμολογίας 0-6 και 1-8 αντίστοιχα. Η εξέταση γίνεται πάντα μέσω υπολογιστή στην Αγγλική γλώσσα και περιλαμβάνει ένα θέμα έκθεσης Analytical Writing section (30 minutes), και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών σε θέματα κατανόησης γραπτού λόγου – Verbal section (75 minutes) , μαθηματικών – Quantitative section (75 minutes) και λογικών προβλημάτων – Integrated Reasoning section (30 minutes) .Πιο συγκεκριμένα:

 

Δείτε το Ενχειρίδιο GMAT
 Verbal Scaled Score - 60%
 Quantitative Scaled Score - 60%
 Total Scaled Score - 80%
 Analytical Writing Assessment (AWA) Score - 60%
 Integrated Reasoning Score - 80%

 

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ για GMAT και TOEFL

 • To LLS Papagiannopoulou, έχει την καλύτερη προετοιμασία για το GMAT και TOEFL στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στα κορυφαία Prep Centers της Ευρώπης.  Πολλοί σπουδαστές μας πετυχαίνουν score μεγαλύτερο από 700. Αν ακολουθήσετε κατά γράμμα αυτά που θα σας πουν οι instructors θα πετύχετε σίγουρα μεγαλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που χρειάζεστε.
 • Για αυτό το λόγο και η ζήτηση για τα μαθήματα GMAT και TOEFL στο LLS Papagiannopoulou είναι πάρα πολύ αυξημένη. Αν έχετε κάποιο περιορισμό στο τμήμα που θέλετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αρκετά νωρίς για να εξασφαλίσετε θέση.
 • Προσφέρουμε σε όλους τους υποψηφίους μία προσωπική συνάντηση με τη σύμβουλο μας με στόχο την καθοδήγηση του υποψηφίου στην αναζήτηση πανεπιστημίων – προγραμμάτων και την χάραξη της στρατηγικής του για τις αιτήσεις για μεταπτυχιακό.
 • Η διδασκαλία γίνεται από υψηλά καταρτισμένους καθηγητές. Oι GMAT και TOEFL instructors του LLS Papagiannopoulou έχουν μακρόχρονη εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδας και θεωρούνται από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε όλες τις ενότητες του GMAT και TOEFL test και θα σας διδάξουν δίνοντας έμφαση σε όλα τα tricks και τις ιδιαιτερότητες για τη μεγιστοποίηση του score σας.
 • Η εξάσκηση μέσω υπολογιστή γίνεται σε αυθεντικό adaptive αμερικάνικο software (και όχι σε κάποιο ερασιτεχνικό) και  σε περιβάλλον προσομοίωσης στο PC lab του κέντρου μας που βοηθάει στην εξοικείωση με το περιβάλλον εξέτασης στο εξεταστικό κέντρο.
 • Στους σπουδαστές που ξεκινούν προετοιμασία για GMAT στο LLS Papagiannopoulou παρέχουμε αποκλειστικά και ένα δίωρο Admissions Seminar, καθώς και ένα Admissions Guide, όπου παρέχουμε βήμα-βήμα οδηγίες για τις Αιτήσεις και τα Συνοδευτικά Έγγραφα (Personal Statement, Resume, Συστατικές) με αναλυτικά παραδείγματα
 • Τα τμήματα που προγραμματίζουμε ανά περίοδο λειτουργούν εγγυημένα χωρίς περιορισμούς ελάχιστου αριθμού ατόμων και αποτελούνται κατά μέσο όρο από 5 άτομα.
 • Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από εξειδικευμένους καθηγητές. Η εξειδίκευση και η αγάπη για το αντικείμενο έχουν ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση των μαθητών καθώς και την επίτευξη των στόχων τους.
 • Η μέθοδος διδασκαλίας μας για το ΤOEFL είναι διαλεκτική, επικεντρώνεται και στις τέσσερις ενότητες της εξέτασης με έμφαση στο speaking και στο writing και περιλαμβάνει μεθοδολογία, στρατηγικές και τεχνικές που οδηγούν σε υψηλές επιδόσεις.
 • Το διδακτικό υλικό αποτελείται από τα βιβλία   «GMAT  REFERENCE MATERIAL TRAPS  AND   STRATEGIES «, «GMAT  REFERENCE MATERIAL», GRAMMAR & STRUCTURE και PAPER TESTS, πρόσθετα θέματα και θεωρία και καλύπτει την ύλη των εξετάσεων.
 • Παρέχουμε τα «PAPAGIANNOPOULOU  COMPUTER TESTS» βασισμένα σε δικό μας λογισμικό. Τα αποτελέσματα δίνουν μια πολύ καλή πρόβλεψη για το αποτέλεσμα της τελικής εξέτασης.
 • Παρέχεται ατομική βοήθεια με σκοπό την καθοδήγηση και την επίλυση αποριών.
 • Εγγύηση για την επιτυχία σας οι επιδόσεις των φοιτητών μας από το 1981. Μόνοι πρώτοι τότε και για περισσότερο από 30 χρόνια συνεχώς πρώτοι σε αποτελέσματα και προτίμηση υποψηφίων.
Θέλω να αποκτήσω το GMAT

 

 

ΤΜΗΜΑΤΑ

Για να ενημερωθείτε για τα προγραμματισμένα τμήματα και τη διαθεσιμότητα θέσεων στην έναρξη και στο τμήμα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κέντρου μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Έναρξη νέων τμημάτων GMAT, GRE, IELTS και TOEFL από τα μέσα Σεπτεμβρίου με οικονομικότερες τιμές. Οι νέες τιμές των προγραμμάτων μας είναι προσαρμοσμένες στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Αυτό που οπωσδήποτε δεν αλλάζει είναι το «μυστικό» που μας κρατάει για 35 συνεχή χρόνια στην κορυφή: Η αφοσίωση στη δουλειά μας και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης που μας κάνει κάθε χρόνο καλύτερους. Επικοινωνήστε μαζί μας πριν την έναρξη για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα των θέσεων στα τμήματα που σας ενδιαφέρουν. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο τμήμα, η εγγραφή σας προτείνουμε να γίνεται τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.